Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

Sommar!

Nu är det ÄNTLIGEN sommar, som vi har längtat!!

Flora bara växer och växer, inte konstigt med hennes aptit. Dricker bra gör hon också, vilket jag inte är van vid eftersom Bella alltid druckit dåligt. Idag ska Flora få sin 12 v-spruta, så om någon vecka kan vi åka till hundbad och träffa allt och alla. Flora har slutat med att bita hårt i händer mm, det kan hända att hon biter till ibland men då förstår hon att hon gjort fel. Hon är en sådan glad hund, viftar alltid på svansen. För det mesta är Bella och Flora tillsammans och då tyr sig Flora mest till Bella. Så vi har förstått att vi måste sära på dem ibland och då kommer man själv i fokus för Flora, vilket är mycket bra. Det var misstaget vi gjorde med våra tidigare hundar, de fick alltid vara tillsammans och Lovis blev aldrig riktigt vår hund utan mer våran andra hund dotter, på något konstigt sätt. F.ö. väger Flora 8,3 kg och Bella 16,1 kg.

Jag har börjat träna Bella igen i jakt, med fågel mm. Hon har inte tappat något alls, utan vi kan börja träna där vi lämnade av. Vi har tom anmält oss till 3 st tollingjaktprov, vilket känns bra och nervöst. Nu vet vi inte hur många vi får starta eftersom det är många anmälda, men förhoppningsvis något prov iaf så vi får prova på. Det är första gången för både Bella och jag, ska inte ha för höga förväntningar...bara genomföra provet låter bra i mina öron.

Jag har börjat jobba igen och mina pappa har tagit semester. Nu till helgen ska Andreas och jag gå på bröllop i Uppsala. Det ska bli riktigt trevligt och förra helgen köpte vi det sista till Andreas, så allt är fixat. Spännande!!!

På måndag ska jag, Bella och Flora möta upp Camilla och Aston hos Sanna. Bella, jag, Aston och Camilla ska träna lite jaktträning för Sanna med tanken att bli lite bättre inför tollingjaktproven. Flora hänger mest med för att visa upp sig samt träffa farsan. Det ska bli riktigt trevligt!!!

Bella

Bella med nyfrissade öron och tassar

Flora

Flora, ca 12 v

Flora

Flora, ca 12 v

Flora

Flora får ligga i sängen

Flora o Bella

Flora & Bella

5 jul 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)