Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

Vardag

Nu har äntligen schemat lugnat sig. I somras och början av hösten har det varit kaotiskt med grejer att göra. Roliga saker för det mesta, men jag gillar när man har en helg som är helt fri då ingenting är planerat. Eftersom det blir ganska mycket åkande ner till Linköping för mig numera, så känns det som man lever i en kappsäck en del av tiden.

Här kommer lite bilder från den senaste tiden:

 

Bella, Flora och jag i Fredrikslund.

Fredrikslund

Flora sover oftast i sängen och ibland ska hon ligga väldigt nära.

Flora och jag

I början av oktober var det Höstmiddag med BästaBrudarna hos Kimmen - Mums!

Höstmiddag

Bella och jag tränar dirigering med matskålar/stoppsignal.

Bella

Jag hade viltfärs i frysen som jag fått av Camilla och Mattias. <3 Detta tog vi tillvara på i fredags då det blev viltfärsbiffar med fetaost/potatismos/tzatziki - GOTT!!

Middag

I lördags fick Flora apportera lite fågel. Jag hade en bra känsla i kroppen att detta inte skulle vara några problem eftersom hon ställer sig så positiv till allt hon tar sig vid (som sin pappa) OCH jag hade inte fel. Mattes duktiga!!! Bella har inte ens varit i närheten av samma viltspontanitet som Flora, så detta känns lite för bra för att vara sant. Det värmer i hjärtat att se att Flora tycker det är SÅ roligt med apportering, fast det gör hon ju iofs med det mesta. Andreas har tagit bilderna (snällt).

Vi började med kråka

Flora

Skata

Flora

Mås

Flora

Och and :)

Flora

Fokus denna träningen skulle ligga på Flora, men Bella fick naturligtvis också hämta några änder. <3

Bella

Efter viltträningen gick vi in i Lunsenskogen och ända bort till Lunsentorpet. Mycket stenhällar och spångar på stigen. Det är 5 km dit i kuperad terräng, så jag var helt slut när vi kom hem.

Lunsen

Idag fick Flora tag i en stänkskärm som var VÄLDIGT rolig och god.

Flora

16 okt 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)