Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

.

"Väntan"

Nu är det inte så mycket som händer rent träningsmässigt. Vi (eller jag) går mest och väntar på att Bella ska börja löpa. Det är dock ingen hane som är överintresserad, så det dröjer nog några veckor. Bella hade 6 mån och 9 dgr mellan förra löpen, löpte senast from 13 juli, så då kan man ju tycka att hon löper om 9 dgr. MEEEEEEEN, det där vet man aldrig!!!

Fika i Marielund

Idag har vi åkt långfärdsskridskor vid Marielund/Fjällnora. Det var premiär för Bella och som vanligt så anpassar hon sig perfekt. Springer stadigt vid snökanten där det är bra fäste och ökar takten när det åker om människor och då får matte draghjälp, TACKAR!!!

Nästa helg står det bio och dop på schemat, men helgen efter det hade jag tänkt tina 5-6 änder och köra ett sök med Bella. Jag måste hålla viltintresset igång nu under våren, även om hon eventuellt ska få valpar. Förhoppningsvis kommer Elisabet och Atlas från Järfälla också, så vi får lite sällskap. Vi måste träna på avlämningar, men jag måste vara försiktig så hennes spontana upptag och stora grepp inte blir lidande. Ständig balansgång!!!

13 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)