Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

Ännu mer mys

Helgen har bjudit på ganska mycket roligheter. I fredags efter jobbet åkte jag till pappa och myste med honom och Bella. Bella hade under dagen hoppat ner lite olyckligt och stukat baktassen. På kvällen tyckte hon oerhört synd om sig själv, men hältan var nog mest stelhet för på lördagen så märktes inte den av alls.

På tidiga lördagsmorgonen åkte jag till Upplands-Väsby och Tollarklubbens klubbmöte. Det var intressant samt roligt att träffa så många bekanta. Dessutom valdes man ju till revisors-suppleant, på inrådan av Annika...tack för det!! ;) Nä, men det är bara kul och innebär inte något stort ansvar. Rasboken 2013 hade kommit också, så 6 stycken böcker fick jag bära till bilen. Tre till Östergötland, två till Camilla och 1 till mig själv. Riktigt fin bok!!!

Gick lite tidigare från Klubbmötet, var tvungen att skjutsa pappa till Arlanda, samt hämta Bella och köra ner till Linköping och mitt <3. Andreas och jag var bjudna på 50-års fest av en kollega till Andreas. Festen var riktigt trevlig och avslutades med samkväm i den vedeldade bastun.

Söndagen var mestadels lugn och mysig. En långfrukost (eller brunch enligt Kerstin) ;) följdes av att Andreas åkte på föreningsmöte och jag tog hundarna och åkte till Finspång för hundpromenad, varm smörgåstårta och tjejsnack med Weronica och Tove. 5 st tollare ute på soliga, snöiga fält..det var mycket trevligt.

När längtan blev för stor så åkte vi "hem" och myste lite mer med Andreas. Helglyx att vara nerstoppad i en fotölj framför en brasa med en snygg karl i köket som lagar middag. Bra skit!!!!

5 st tollare

Mamma/dotter/pappa

Enya (mor), Bella (dotter) & Sixten (far)

Helglyx

Andreas, Bella, Sixten & Strumpan

11 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)