Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

.

"En ytterlig helg"

Denna helg har varit ytterligheternas ytterligheter. Jag avslutade jobbveckan i Stockholm med Bästa Brudarna, det blev mousserande och sushi...*mums*

Igår började jag dagen med julbak. Det blev saffransbullar och två stycken saffranssockerkakor och sedan till middag blev det nässelsoppa att börja med och sedan biffisås med pressad potatis. Allting följdes slaviskt av godisråttan Bella.

Sushi i Sthlm          Julbak med åskådare

Idag var Camilla, Mattias och Aston på besök i Uppsala. Vi tog änder och trut, hämtade upp fotografen Johanna och åkte ut till Ekeby Boda. Vi började med att fota turturduvorna innan de hade sölat ner sig i det blöta gräset. Johanna säger att hon egentligen inte är någon djurfotograf men detta bör hon göra fler gånger, duktiga flicka!!! Efter finfotograferingen så körde vi lite andsök. Bella började och sökte rätt på två änder, med fina/spontana upptag, bra och nära inleverering och undan gick det. Grovt sett sitter viltträningen så pass bra nu förutom avlämningar i hand, det är HELT GALET!!! Jag är så stolt och glad att Bella är sååå duktig och att hon tycker det är sååå roligt. Hon tröttnade inte heller utan kändes som om hon kunde hålla på hur länge som helst. Aston jobbade också på bra, en del spontana upptag och mycket spring i benen. Med tanke på att Aston och Camilla inte har tränat mycket apportering så är det riktigt imponerande att de ligger på den nivå de gör. Lite finslip på detta så kan det bli ett mycket intressant 2013 för både Aston och Bella. Efter god fikapaus blev det mer skott (från Mattias) och markeringar samt lite sök. Vi blandade fågel och dummies och det var inga problem. På slutet fick Bella hämta in truten, det var inga problem och ända in kom den. Efter träningen lämnade vi av Johanna och åkte hem till mig för lite taco-lasagne, mera fika och välförtjänade grisöron. En riktigt produktiv dag och jag är så glad för Bellas arbete, det trevliga sällskapet från Geffle och sist men inte minst vår egen paparazzi-Johanna <3.

Aston          Bella

In action          Slagna hjältar

25 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)