Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

Mycket på schemat

Ja, det är mycket på schemat denna vecka. Jag skjutsade ju först och främst min pappa till Alperna i lördags, så roddning av Bella ligger på mig hela veckan. Under måndag och tisdag har Bella varit hos Inger & Lennart som har Nellie. Nellie är en ganska bestämd dam som vill ha det på sitt vis och Bella anpassar sig fogligt. De har dock mycket gott åt varandra!

Igår morse när jag skulle sätta på Bella vintertäcket så var det lite spänt runt magen, brukar annars sitta ganska löst. På kvällen mätte jag henne runt magen och fick fram 53cm, kontra 48cm för 2 veckor sedan. På Ultuna idag så vägde hon 18 kg och innan parning låg hon på 16,4.

Igår, tisdag fyllde jag 30 år! Jag blev uppvaktad från både när och fjärran vilket var oerhört trevligt. Jag fick rosor utav min familj, presentkort på Guldfynd av min bror, blommor och champagne av MLT, mousserande/tulpaner/choklad/dessertbok av Camilla mm mm. På kvällen kom Camilla och Aston ner från Gävle för lite mys och tjatter. Jag känner ingen 30-års kris alls, utan snarare en skön känsla av att jag är precis där jag ska vara i livet.

På lördag kommer BästaBrudarna på middag som lagas av min mamma, det är mina föräldrars 30-års present till mig. Mycket trevligt och tjattrigt kommer det bli!!!

Idag har Camilla, Aston, Bella och jag varit på Ultuna och kollat om det fanns några valpar i Bellas mage. Och det fanns det!!!! Det var en härlig och spännande upplevelse att se de små liven sparka och hur deras hjärtan slog. <3 Konstigt att det finns något som växer i Bellas mage men skönt att det nu är bekräftat. Sköterskan kunde se minst 5 st valpar och det låter lovande. Bella är trött ganska ofta nu, går och lägger sig i sängen omgående efter mat eller kissrunda. Lägger sig också gärna på sida, och sitter med bakbenen utåt sidorna. Hon är inte speciellt sugen på mat, äter upp det mesta men kan lämna ½ dl. Hon får makrill iblandat i torrfodret, så beteendet är ytterst ovanligt. Om hon ser ut och beter sig så här nu, undrar hur det kommer bli om några veckor?!?! Beräknad födsel blir v. 15-16 och jag tror runt den 12-14 april.

 Blommor       <3

Ultraljud

 

13 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)