Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

Nu är de här!!

Sådär ja!! Nu har de anlänt, Bella och Astons fina små rävrumpor. 5 stycken blev det, 3 hanar och 2 tikar. Det kom ut ganska stora valpar,  två vägde runt 430-440g, två runt 400g och en liten tjej på 315g. De är ena riktiga matvrak, äter nästan hela tiden och går upp ordentligt i vikt. Jag väger dem varje dag!

Bella har anpassat sig bra efter situationen, tyckte det var lite svårt i början och visste väl inte riktigt hur hon skulle göra. Nu har hon nästan stenkoll och vet vilka skrik hon ska lyssna efter. Eftersom valparna snuttar på henne i princip jämt när hon ligger/sitter i valplådan, går Bella ut och lägger sig för att få vila. Eftersom valparna sover gott själva och håller värmen ordentligt iaf, så funkar den lösningen. På nätterna är Bella lite orolig, går och försöker bädda lite varstans i huset. Jag tror hon har eftervärkar, samt att igår hade hon 39g feber men idag har den sjunkit till 38,7.

Bella får obegränsat med foder eftersom hon har bra avföring och hon är hungrig jämt. Hon måste ju äta och dricka mycket för att kunna förse sina hungriga bebisar.

Kolla gärna under Valpar, där finns det videoklipp.

Några timmar gamla

Några timmar gamla

Några timmar gamla

15 apr 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)