Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

På tillväxt

Bella mår relativt bra tror jag. Hon blir rundare och rundare samt att hennes juver börjar svullna. Hon är inte speciellt sugen på SIN mat, men mycket intresserad av allt vi andra äter. Eftersom jag inte vill att hon ska gå tom, så blir det så att man blandar "gott" med hennes torrfoder. Då går det an (oftast) men hon kan lämna lite på slutet. Hon spyr lite titt som tätt tycker jag. Ibland bara galla men ibland kommer även maten upp. Det är dock inte konstant, kan gå en dag då hon får behålla all mat. Vägde henne på Brukshundcenter i lördags när jag skulle köpa halsband och koppel och då sa vågen 18,1 kg, så det går åt rätt håll.

I lördags hade jag bjudit in BästaBrudarna på födelsedagsmiddag. Det var min mamma och pappas present till mig då de betalade för hela kalaset och mamma lagade den underbara supén. En fantastisk kväll, fylld med massa skratt och fina presenter.

Bellas syster Nova fick valpar inatt. Det blev 8 st, 6 hanar och 2 tikar. Alla verkar må bra och valparna väger mellan 300-400 gram. Ååååhhhh, nu blir jag lite valpsjuk och längtar tills det är dags för Bella.

v11

17 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)