Fågelsjöns Fjällfina & Fågelsjöns Stjärnfall

NSDTR - Tollare

.

"Uppdatering"

Idag har det gått en vecka sedan jag kom hem från Costa Rica. Vi hade strålande väder och upp emot 39 grader varmt, det var som i paradiset. När vi landade på Arlanda mötta pappa och Bella upp mig och både jag och Bella väsnades så folk runtomkring skrattade gott, det kan jag bjuda på. Såg då också att Bella har tappat i princip all sin päls, ligger väl i pappas damsugare. Hon är så tunn och smal att man nästan inte känner igen henne, det blir till att ha vintertäcket på.

Jag har försökt kommit tillbaka till Sverige-tid och Bella har fått anpassa sig efter mina konstiga tider. En dag vaknade jag 14.30 och Bella hade inte sagt ett pip utan snällt legat kvar i sängen och sovit, men jag tyckte nog lite synd om henne iaf.

Sedan har jag hunnit med att klippa Bellas tassar, eftersom det blir stora snöbollar så hon knappt kan gå. Öronen var lite buskiga så de fick sig en omgång samtidigt. Snyggt och fint till jul!!

Ikväll ska Bella och jag åka till Gävle och hälsa på kärleken Aston med matte Camilla och husse Mattias. Jag tror nog att det gagnar dessa turturduvor att de får lära känna varandra lite innan själva "rajtan tajtan", iaf Bella eftersom hon är lite reserverad med hanhundar generellt. <3

Det var nog allt för detta år, nya tag och utmaningar under 2013 som jag tror kommer bli ett mycket händelserikt år.

Flamingo Beach          Tamarindo Beach

 

<3          Nyklippt!

 

image-1355067786761-v.jpg

 

21 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)